Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е „щастлив“ от преговорите на Мохамед Салах за нов контракт, които се обсъждат между „ключовите страни“.

Салах, чийто договор с мърсисайдци изтича през юни 2023, е близо до ново споразумение с клуба, което на практика ще го задържи на „Анфийлд“ до края на кариерата му. Ливърпул вече обвърза дългосрочно някои от основните си футболисти този сезон, но феновете все още чакат своята звезда в нападение да парафира нова сделка.

„Щастлив съм с преговорите, защото няма нищо ново, което да кажа – това е хубаво. Ключовите страни разговарят една с друга и това е всичко, от което имам нужда“, каза германският наставник на „червените“ на днешната си пресконференция.

 През октомври миналата година преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед, спечелен с 5:0 от мърсисайдци, Салах сподели в интервю, че иска да остане в Ливърпул и че не вижда себе си някой ден като противник на „червените“.

Ливърпул гостува на Бенфика в първи четвъртфинален сблъсък от Шампионска лига във вторник вечер от 22:00 часа българско време.

Гонг.бг