Стойчо Младенов няма да води повече ЦСКА-София, предаде БТА. Надеждите на фенове на "червените", че може да има връщане назад окончателно бяха зачеркнати днес.

Младенов подаде оставка след победата с 2:0 над "Славия" в първия полуфинал за купата на България във вторник вечерта заради неразбирателство с ръководството на клуба.

Той изтъкна мотив, че не участва в селекцията, от декември м.г. не си говори със собственика Гриша Ганчев.

Специалистът се срещна вчера с Ганчев и неговия син Данаил за изясняване на позициите, но след над едночасов разговор на висок тон с размяна на обвинения и от двете страни, в крайна сметка напуска, твърди БТА.  

    "Тръгвам си, дори да не ми приемат оставката. Решението съм го взел още вчера. Не мога да работя повече с тези хора. Те не изпълниха обещанията си към мен. Съжалявам за феновете, защото много исках да постигнем успехи заедно. Благодаря им за подкрепата", е заявил Младенов пред привърженици на "червените", цитиран отново от националната телеграфна агенция.

Очаква се треньорската промяна да бъде потвърдена официално от ЦСКА по-късно днес.

А Гриша Ганчев е направил следното изявление пред "Нова телевизия":

    "Каква среща? Аз решението съм си го взел вчера, ще го научите по-късно. Неприятен момент, насила не можем да го държим Стойчо. Излъга, от март месец не си говорим."

Още във вторник вечерта се заговори, че бизнесменът преговаря с легендата на белградския "Партизан" Саша Илич, уволнен от "Чукарички" в понеделник.

В неделя ЦСКА-София играе с набиращия се в най-добрата си форма от много години насам "Левски" и явно ще е с нов треньор.

Клуб Z