В среща от 31-ия кръг на Ла Лига, Реал Мадрид приема у дома Хетафе. Във временното класиране, “белия балет” е едноличен лидер с шестедест и девет точки, докато Хетафе заема незавидната 14-та позиция с тридесет и две точки. 

Мадридчани се наслаждават на отлични дни, след като в последните си пет мача постигнаха четири победи и само една загуба. Преди броени дни, те надиграха по категоричен начин Челси с 3-1 като гости в първи четвъртфинал в Шампионската Лига. Гостите от Хетафе се представят незадоволително, след като в последните си пет двубоя регистрираха три равенства, една загуба и една победа. Тази победа дойде в последния кръг, когато се наложиха с минималното 1-0 в домакинството си на Майорка. 

Различни бонуси свързани със срещата можете да откриете в сайта на Betway, като например уникалния бонус Betway Boost . Смятаме, че Реал отново ще спечели, както и че ще бъдат отбелязани минимум три попадения. 

Отлични коефициенти и бонуси от Betway 

Всеки новорегистриран клиент бива посрещнат, както с първоначален бонус до 200 лева, така и с разнообразни последващи примамливи оферти и бонуси. Към всичко това спокойно можем да добавим отличните коефициенти предлагани от букмейкъра. 

Смятаме, че в близките месеци новопоявилата се компания на родния пазар ще се утвърди успешно и ще се наложи като една от водещите такива.

Съдържание на Betway