Само за няколко часа "Левски" продаде 10 хиляди билета за полуфиналния мач-реванш в Купата на България срещу "Лудогорец". Сините приемат 11-кратния шампион в петък от 19 часа на стадион "Георги Аспарухов", като имат аванс от 3:2 след първата среща в Разград.

"Левски" пусна в продажба билетите за двубоя в 11 часа в понеделник, като на стадиона имаше и опашка от желаещи. Около 17 ч. или 6 часа след началото броят на продадените билети вече беше достигнал 10 хиляди.

Сектор А е разпродаден, като същото се отнася и за 330-те ВИП места на стадиона. В Сектор В има около 1500 останали билета. Най-много са свободните места в Сектор Б.

Първоначално от клуба пуснаха в продажба 15 118 билета, но бройката може да бъде увеличена. Това ще стане възможно, ако притежателите на абонементни карти не присъстват на срещата.

"Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които няма да присъстват на двубоя да заявят своя отказ в клуба. Местата, които бъдат освободени ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя", обявиха от клуба.

Дневник