"Левски" е в началото на пътя, но може да гледа оптимистично. Това каза собственикът на клуба Наско Сираков, който вярва, че догодина сините ще са по-добри.

"Ние сме в началото на пътя, мисля, че в момента работим отлично. Треньорският екип си върши работата перфектно. С две-три нови попълнения, мисля, че ще бъдем много по-силни, ако футболистите, които сега са в отбора, продължават да работят по този начин. Ние догодина ще бъдем доста по-добри", каза Сираков в предаването "Код Спорт" по Ринг.

Собственикът на сините е уверен, че промяната се дължи и на треньора Станимир Стоилов, който се завърна в "Левски" през септември.

"Аз винаги съм знаел каква е рецептата, за да мога да отида, да седна и да говоря с Мъри. Като мъже ние много бързо се разбрахме. Но да му покажа и на него, че не го викам на заколение на "Герена", а че наистина има светлинка в тунела".

"Разбира се, знаех, че връщането на Мъри ще е катарзис за клуба и че много бързо не само с работата си, а с харизмата си, "сините" фенове ще бъдат обединени и ще застанат плътно зад отбора. Радвам се, че много бързо се случи", добави Сираков.

Той обясни и думите си преди 2 седмици, когато обяви че "камък върху камък няма да остане".

"Това не съм го казал за Футболния съюз. Такава хубава сграда няма да я разрушавам. Имах предвид Съдийската комисия и този сладур от Унгария, който са го докарали да управлява съдийството", каза Сираков.

Собственикът на "Левски" добави, че си говори с Борислав Михайлов, а с Димитър Бербатов е говорил "общи неща".

"Да, в българския футбол има нужда от сериозна промяна. В много направления. Не знам кога ще дойде. Мен ме интересува промяната в "Левски".

Дневник