Съвсем скоро ще научим името на новия шампион в Националната хокейна лига и носител на трофея Стенли Къп. Отборите на Колорадо Аваланч и Едмънтън Ойлърс се изправят един срещу друг в единия полуфинал, докато в другия сили мерят Тампа Бей Лайтнинг и Ню Йорк Рейнджърс.

Любителите на спортни залози могат да се възползват от отличните коефициенти, които българският оператор WINBET предлага за срещите в НХЛ. Не пропускайте като нов клиент да активирате и иновативния 3 в 1 All Inclusive начален бонус, който можете да разиграете както на спорт, така и в казиното.

Стенли Къп - голямата цел на всички отбори в НХЛ

Когато говорим за хокей на лед на клубно ниво, няма никакъв спор, че трофеят Стенли Къп е абсолютният връх, който един състезател може да достигне в кариерата си. Мечтата на всички млади хокеисти е един ден да заиграят в северноамериканската лига и да имат шанс да се борят за титлата.

Четири отбора все още имат шанс да грабнат шампионските пръстени. Един от тях е миналогодишният шампион Тампа Бей Лайтнинг, който ще направи опит да защити трофея. Коефициентите на WINBET обаче показват, че фаворит за златото е отборът на Колорадо Аваланч - неговите шансове са оценени с коефициент 1.87 срещу 3.30 за Тампа Бей.

За аутсайдер в остатъка от плейофите WINBET определя Едмънтън Ойлърс, чийто шансове се оценяват със ставка 9.75.

Един от мачовете вече бе изигран, като Колорадо взе аванс от една победа над Едмънтън.

Как да залагаме на хокей на лед?

Залозите за хокей в WINBET са идентични на тези за останалите отборни спортове. Можете да направите своето предвиждане както преди дадена среща, така и на живо - докато въпросният мач тече в реално време. Второто носи особена тръпка, но трябва да сте бързи в действията си, тъй като коефициенти и пазари могат да се променят в рамките на секунди.

Най-базовият пазар при хокея е изборът на победител в дадена среща. По коефициентите можете да се ориентирате кой от двата тима е фаворит в сблъсъка. Винаги можете да потърсите изненада и да заложите на аутсайдера, но в този случай рискът е значително по-голям.

Както при всеки друг спорт, залозите на хокей на лед в WINBET предлагат и множество различни микропазари. Сред тях са: хендикап, брой голове, първи гол, победител в третина, брой голове в третина и други.

Все още имате възможност да направите своя залог и за краен победител. Отваряйки секция “Дългосрочни” в WINBET, можете да поставите още сега предвиждане за победител в Стенли Къп, макар и финалистите да не са ясни. Бихте могли да заложите и за носител на индивидуалния трофей “Кон Смит”, присъждащ се най-полезния играч (MVP) по време на плейофите.

Мога ли да постигна успех, залагайки на хокей на лед?

Хокеят е спорт като всеки друг, поради което шанс за печалба винаги има, както е налице и риск от загуба. Ако сте познавачи по отношение на играта, но досега не сте пробвали спортни залози, WINBET е едно от най-подходящите места да започнете. Букмейкърът е лицензиран и разполага с висок авторитет, а стартовият бонус All Inclusive е най-добрият на пазара към момента.

 

Съдържание на winbet