Боксьорът Кубрат Пулев заяви увереност, че съвсем скоро ще има нова възможност да се бори за световната титла. Очакванията му са да победи Дерек Чисора и с това да си отвори вратите към евентуален нов голям мач.

Двамата се изправиха очи в очи месец преди мача помежду си в Лондон.

"След тази победа смятам да атакувам световната титла, просто ще видим за кой колан, за коя титла", заяви Пулев пред Би Ти Ви.

На пресконференцията той каза, че е здрав и готов да се изправи срещу приятеля си Дерек Чисора, когото вече победи веднъж в Германия. "Ще бъде интересна битка, той е опасен, но и този път ще му покажа. Трябва да има повече бойци като него, които са готови просто да отидат на война. После ще мисля за световната титла, сега се концентрирам върху това, което ми предстои".

"Това е спорт и технически съм по-добър от него, не виждам как може да гарантира, че ще ме нокаутира. Чисора ще се изправи срещу едно много интелигентно и диво животно", каза Пулев.

Мениджърът на Чисора Еди Хърн заяви, че българинът е голямо име в Лондон и е перфектният съперник за клиента му. "Той е толкова уверен в себе си и изглежда много добре физически".

Дневник