Три бързи производства са образувани през вчерашния ден и тази нощ, след като полицаите хванаха 21-годишна шуменка да шофира след употреба на наркотици и още двама мъже, седнали зад волана, след като са пили алкохол. Тримата провинили се са задържани за до 24 часа в ареста, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР.

В 21:43 часа на 21 юни за проверка на ул.“ Индустриална“ в Шумен е спрян водач на Фолксваген Голф с шуменска регистрация. Зад волана била 21-годишна шуменка. Тествана е за шофиране след употреба на наркотични вещества. Отчетена е положителна на канабис и метамфетамин проба. Не е дала кръвна проба за анализ.

Малко след 01:30 часа на 22 юни в село Тодор Икономово за проверка бил спрян водач на лек автомобил Фолксваген Поло с шуменска регистрация. Водачът, 32-годишен местен жител, лъхал на алкохол. Изпробван е с дрегер. Отчетени са 1,62 промила алкохол в издишания въздух. Съпроводен е до ЦСМП - Каолиново, където дал кръвна проба за химичен анализ.

Пътни полицаи от РУ - Каолиново спрели за проверка около 18:20 часа вчера  в село Дойранци водач на Фолксваген Венто със силистренска  регистрация. Автомобилът бил управляван от 42-годишен мъж от село Поройно. Тестван бил с дрегер, отчетени били 2,11 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ.

ШУМ.БГ