"Левски" обяви, че е преминал границата от 4 млн. лева приходи в "Левски е вечен". Сините посочват, че от началото на кампанията на 8 февруари до момента са отчетени 4 090 135.17 лева, дошли от дейности, свързани с привържениците.

"Дами и господа, представяме на вашето внимание Нейно величество "синята публика", която за пет месеца допринесе с над 4 000 000 лева за възраждането на любимия клуб. Рекордите за нас са чест", написаха от "Левски".

Сините посочват, че са продали 3692 абонаментни карти за новия сезон, което е повече спрямо миналата година. Общо от продажбата на сезонните карти в кампанията са отчетени 911 657.39 лева.

От продажбата на стоки в магазина са дошли 1 502 248.33 лева. От билети - присъствени и виртуални, сумата е около 1.245 млн. лева.

"Призоваваме всички привърженици да закупят или подновят своята абонаментна карта, която не само гарантира тяхното присъствие на всички домакински мачове през сезона, но и служи като един от най-представителните показатели за пряката ангажираност на феновете. Пише се "Левски", чете се любов", добавят сините.

Дневник