Билетите за мача между "Лудогорец" и "Левски" за Суперкупата ще бъдат пуснати в продажба в сряда в 10.00 часа. Цените им ще са между 15 и 35 лева, а за ложите са по 50 и 100 лева, обяви Българската професионална футболна лига.

Двубоят между шампиона и носителя на Купата на България е на 1 септември от 20.00 часа на "Васил Левски".

Билетите ще се продават онлайн и в мрежата на партньорите на Eventim. Запалянковците ще могат да си купуват пропуски и от касите на двата клуба. Отделно, в деня на мача за привържениците на "Лудогорец" ще работят каси на входове 23 и 25 на стадиона.

Като символичен домакин шампионите получават за своите привърженици блок 9 в сектор А и сектор "Лъвчетата" между секторите А и Г. За запалянковците на "Левски" са секторите А, Б и В.

От лигата посочват, че привърженици с отличителни фен артикули на един от отборите няма да бъдат допускани до секторите, определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Това ще е първият мач между двата отбора за сезона. Те трябваше да се срещнат в първенството, но двубоят беше отложен по искане на "Левски" и със съгласието на "Лудогорец" заради участието им в евротурнирите.

Цените на билетите са по:
Сектор "А" VIP: 100 лева
Сектор "А" ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лева
Сектор "А": 35 лева
Сектор "В": 25 лева
Сектори "Б" и "Г": 15 лева

Дневник