С грандиозен концерт снощи коалиция ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Шумен. Събитието бе открито от Моника Карагенова, която призова за минута мълчание в памет на жертвата от тежката катастрофа в града, станала вечерта на 28-ми септември. На сцената излязоха кандидатите за народни представители от 30-ти МИР Шумен на фона на разтърсващата песен „Притури се планината“ в изпълнение на Нелина и Иван Шуменския.

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 30-ти МИР – Шумен Красимир Вълчев се обърна към събралото се множество на площада с думите: „Благодаря за подкрепата на всички. Датата 2-ри октомври е много важна. Надяваме се заедно с вашата помощ да бъде съставено стабилно правителство с участието на коалиция ГЕРБ-СДС, което ще управлява пълни четири години. Направеното от нас не е малко, но тепърва предстои още много работа. Ние сме единствената политическа сила, която излезе с реален план за възстановяване на страната ни след кризите. Гласувайте за стабилна България.“, призова Вълчев.

Ралица Тодорова, областен координатор на ПП ГЕРБ за област Шумен и трета в листата също благодари пред присъстващите на площада: „От мое име и от името на моите колеги и приятели, благодаря, че тази вечер сме заедно. През изминалия близо месец проведохме много формални и неформални срещи и събрания, на които представихме нашите секторни политики. Остават броени дни до важния избор за България, важен за нашите деца, родители и приятели. На 2-ри октомври всички да упражним своя вот и гласуваме за бъдещето на България!“, призова Тодорова.

След това започна богата артистична програма, подготвена за всички шуменци и гости на града. На сцената първа излезе талантливата певица Gabriella, която взриви младата част от публиката. След това ТС „Лудолесци“ от с. Дибич завладяха множеството на пл. „Кристал“ с красотата на българските народни танци. Известната певица Таня Боева изпълни сред публиката едни от най-популярните песни от нашия фолклор.

Пресцентър на ГЕРБ-СДС

Купуването и продаването на гласове е престъпление