Лудогорец ще търси победата срещу Бетис, за да преследва първото място в групата си.

Това увери треньорът на "орлите" Анте Шимунджа преди двубоя с андалусийците в Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 19:45 на стадиона в Разград.

Преди този мач Бетис е начело с 10 точки, а Лудогорец е на втората позиция със 7. Рома има 4, а ХИК е с една на дъното. Това на практика означава, че победа над Бетис ще отвори широко вратите пред българския шампион за продължаване в Европа и напролет.

Големият проблем пред Шимунджа е травмата на Кирил Десподов, който ще е под въпрос до последно.

    "Трябва да сме агресивни в атака от началото до края. Това е футбол и не може да се прави в 90 минути от мача. Винаги разчитам на най-добрите, които са в момента. Няма да бъде по-различно да утрешния мач. Ясно е, че Доминик Янков няма как да играе. Кирил Десподов започна с тичане и ще видим реакцията след тези тренировки. Другите са на линия да играят.

    Ще се опитаме да направим най-добрия отбор, който ще бъде много агресивен и атакуващ. Ние сме амбициозен отбор. Знаем срещу кого ще се изправим утре. Ако имаме шанс, ще го грабнем с две ръце. От първия мач сме казали, че срещу кого и къде играем, имаме цел да победим. Това ни е целта за утрешния мач", заяви треньорът на Лудогорец.

Дир.бг