"Левски" и "ЦСКА 1948" записаха нулево равенство на "Георги Аспарухов". Двубоят предложи интересни моменти, но завърши без голове.

За сините това е четвърти пореден мач, в който не успяват да спечелят. Те са шести с 27 точки и са на десет зад водача ЦСКА, като имат двубой по-малко.

"ЦСКА 1948" е трети с 32 точки и мач повече от ЦСКА.

През първото полувреме мачът беше равностоен, като и двата отбора имаха възможност. В началото гостите поискаха дузпа за нарушение срещу голмайстора им Ивайло Чочев, но съдията прецени, че няма нарушение. След това в две положения сините смятаха, че централният бранител на съперника им Елитон трябва да получи червен картон - веднъж за остро влизане срещу Илиян Стефанов и веднъж за удар с лакът срещу Роналдо, но бразилецът остана в игра с жълт картон.

В последните минути на първото полувреме "ЦСКА 1948" имаше две добри възможности, но Пламен Андреев спаси вратата си.

След почивката "Левски" игра по-силно и имаше положения, от които не се възползва. В 62-ата минута Филип Кръстев стреля технично от далеч и улучи греда. Малко след това Георги Миланов пропусна добра възможност.

Последва и най-доброто нападение на "ЦСКА 1948" за второто полувреме - Радослав Кирилов напредна отдясно, излъга защитник и стреля, но ударът му беше слаб и Андреев спаси.

Дневник