Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед приоритетно търси играчи за подписване на атака през зимния трансферен прозорец. Поради тази причина от "Олд Трафорд" подготвят запитване за условията за привличане на португалския нападател Гонсало Рамош от Бенфика, съобщава ESPN.

Надеждите на управата на "Червените дяволи", обаче, че ще успее да привлече Рамош не са големи, тъй като клубът има сериозни финансови ограничения за януарската селекция заради значителното намаление на приходите във връзка с пандемията от коронавирус, както и сериозната сума, отделена за покупки през изминалото лято.

От Манчестър Юнайтед следят също така Жоао Феликс и Алваро Мората от Атлетико Мадрид, както и нидерландеца Коди Гакпо от ПСВ Айндховен.

От "Олд Трафорд" вече са осъществили контакт за евентуално привличане на Феликс през януари, но поисканите от Атлетико 100 милиона евро са непосилни за клуба на този етап. Поради тази причина манчестърци обмислят да предложат привличането на 23-годишния халф под наем до края на сезона с опция за задължително закупуване през лятото. 

БТА