Левски" отбеляза 109-ата годишнина на клуба с традиционното поднасяне на цветя в София, но без собственика Наско Сираков. Той не присъства заради неотложен ангажимент.


Основната тема на събитието обаче беше полученият условен лиценз, както и слуховете за нов треньор.


Преди ден Българският футболен съюз (БФС) съобщи, че сините са под мониторинг. Той е свързан с плащането на задълженията към Националната агенция за приходите (НАП), затова и лицензът е условен.


"Разбира се, че плащаме задълженията си към НАП, както сме се разбрали", коментира изпълнителният директор Даниел Боримиров и каза защо Сираков го няма.


"Г-н Сираков имаше ангажимент и още вчера ми сподели, че няма да бъде в София. Г-н Сираков има основателна причина да не бъде днес тук".


"Левски" отбеляза годишнината си без Сираков и с мисъл за нов треньор© LAP.BG

В последните дни се заговори, че "Левски" ще има нов треньор в лицето сърбина Саво Милошевич. В кариерата си бившият нападател, който е играл в Англия, Италия и Испания, е водил "Партизан".


"Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно пред медиите. Искам да честитя празника на всички българи и левскари. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор. Работи по всичко, както и по селекция", каза още Боримиров.

Дневник