На мача между Левски и Шкупи няма да има гостуващи фенове, след като министерството в Северна Македония и представители на УЕФА взеха общо решение.

Левски спечели с 2:0 първия мач в Скопие, но "сините" фенове бяха атакувани преди двубоя и един привърженик бе наръган с нож. Някои от привържениците се заканиха на северномакедонците, които ще пътуват до София, но такива няма да има.

"Във вторник, 1 август, в 12:00 часа в свободна продажба ще бъдат пуснати билетите за реванша от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 срещу ФК Шкупи. Той е насрочен за четвъртък, 3 август, от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", написаха от от Левски.

Пресконференцията и тренировката на гостите от ФК Шкупи ще се проведат в сряда, 2 август съответно в 18:15 и 18:30 часа, а тази на Николай Костов в 19:15 часа.

При евентуално отстраняване на Шкупи, в третия квалификационен кръг Левски ще се изправи срещу израелския Апоел Беер Шева или литовския Паневезис. В първия мач израелците победиха с 1:0.

Дир.бг