Трансферната сага около Килиан Мбапе върви към очаквана развръзка. Това информират едновременно френските и испанските медии, разкривайки любопитни детайли за случващото се около голаджията.

Днес стана ясно, че ръководството на ПСЖ е привикало Мбапе на среща, на която да се уточнят детайлите по единствената приемлива за двете страни опция - продажба в Реал Мадрид още това лято.

Точната дата на сбирката се пази в строга тайна, както и локацията. Но е ясно, че това ще се случи най-късно до края на седмицата.

А че се задава голямата развръзка, бе потвърдено и от източници на Marca в Реал.

Показателното е, че в медийния отдел на клуба вече са стартирали изготвянето на серия от видеа, с които да бъде анонсирана голямата новина. Поръчани са и картонени маски с лика на Мбапе, които ще бъдат раздавани на феновете при звездното представяне.

Или ако трябва да се обобщи - шансовете Килиан Мбапе да стане футболист на Реал Мадрид до края на месеца, когато затваря тарнсферният прозорец, са огромни.

Но пък такива бяха и миналата година, когато националът се разбра с испанския гранд, но в последния момент се отметна и реши да приеме бомбастичната финансово оферта на ПСЖ. Така че всяка новина около бъдещето на играча трябва да бъде приемана като предпоследна...

Дир.бг