Защо г-н Кмете? Защо г-н Управител на ОЖИ?

Шуменските отбори, съставени  предимно от юноши, ще домакинстват в Областна централна група мъже  на учениченическия стадион, при наличието на Градски стадион който стои под катинар.

През месец юни г-н Инджев, умело обясняваше пред журналисти, треньори, комисия и родители колко е натоварен ученическия стадион и според видни експерти, които е поканил  са дали становище,че трябва да има по-малко мачове именно там. Излиза, че Инджев си противоречи в твърденията си и заповедите които подписва.

Защо местните отбори да не използват за домакински мачове Градски стадион, а  финалите от същата група са обявени, че ще се проведат там? Защо гостуващи мъжки отбори ще играят на място предназначено за ученици? До кога местната управа ще си затваря очите и ще отрича съществуването на футболните школи, като не им предоставя общински обществени съоръжения, и си измисля и подписва заповеди в техен ущърб?

Родители, приятели и почитатели на футбола, искрено се надяваме тези нелепи ситуации да бъдат преразгледани и шуменци да посрещат на  достоен домакински терен, макар и отбори в Областна група!!!

Тошко Узунов