Давид Де Хеа обмисля вариант, в който да прекрати състезателната си кариера. Испанецът е свободен агент, след като така и не успя да се разбере с Манчестър Юнайтед за нов договор и си тръгна от "Олд Трафорд" след повече от десетилетие на вратата на английския гранд.

Интересното в случая с раздялата между двете страни бе това, че първоначално бе постигнато съгласие за нов контракт, но след промяна на условията в последния момент от страна на клуба всичко се разпадна.

The Guardian информира, че бившият испански национал, който изигра 545 мача за "червените дяволи" действително може да каже "край", ако не получи оферта от голям отбор, където би играл редовно като първи избор под рамката на вратата.

След раздялата с Де Хеа от Юнайтед привлякоха Андре Онана, който обаче е доста неубедителен в изявите си за отбора до момента.

Опитният испанец имаше доста изгодни от финансова гледна точка оферти от Саудитска Арабия, накъдето поеха редица големи имена, но желанието му е да играе на високо ниво в Европа.

32-годишният страж е в Топ 10 по мачове за английския гранд, заемайки седмото място във вечната ранглиста.

Дир.бг