По инициатива на екипа за Ученическо самоуправление в ОУ „Н. Й. Вапцаров“ с. Лятно, общ. Каолиново бе отбелязан 5 октомври –Международния ден на учителя, съобщи за ШУМ.БГ преподавателят Севим Юмерова .

Всички учители в училището бяха приятно изненадани от милия жест на учениците си, които изказаха топли думи, пожелания и признания към преподавателите си.  В знак на признателност и почит  към учителската професия, учителите получиха собственоръчно изработени картички с послания. Последва интервю със старшия учител в училището. С чувство на гордост ученическата общност в училището поднесе благодарствено писмо на Директора на училището.

Уважаема г-жо Маринова,
 по случай 5 октомври – Международния ден на учителя, екипът на Ученическото самоуправление и всички ученици в ОУ „Н. Й. Вапцаров“ с. Лятно, общ. Каолиново, обл. Шумен, Ви благодарим за високия професионализъм на Директор, Учител, с който превърнахте училището в място, където се чувстваме смели в мечтите си и затова че неуморно подкрепяте всички наши училищни предложения и инициативи и ги превръщате в реалност.

Горди сме, че успявате да устоите на съвременните предизвикателства и продължавате грижата за любимото ни училище, че заедно с всички учители го утвърждавате като истински храм на знанието.

Пожелаваме Ви крепко здраве, професионални и лични успехи, упоритост и вдъхновение!

С уважение: Джерен Юкселова – ученичка, председател на екипа за Ученическо самоуправление

ШУМ.БГ