Новоизбраните общински съветници в община Хитрино, кметът на общината Нуридин Исмаил и кметовете на кметства встъпиха днес в длъжност. Това стана на първата тържествена сесия на Общинския съвет, свикана от областния управител проф. Добромир Добрев, съобщиха от пресцентъра на Областна управа.

Председателят на Общинската избирателна комисия Айсел Мусамединова връчи удостоверения за избор на новоизбраните общински съветници, кмета на общината и кметовете на кметства. Всички те се заклеха да работят за благоденствието на жителите на община Хитрино.
Областният управител проф. Добромир Добрев поздрави избраните кметове и съветници и пожела на всички успешен мандат в полза на жителите на общината.

Кметът на общината Нуридин Исмаил благодари на своите съграждани за голямата подкрепа и доверие. „Убеден съм, че с опита, който натрупахме в годините, с екипа и професионалистите, които работят в общинска администрация, ще имаме успешен мандат. Всичко, което е конструктивно за благото на хората, нямайте съмнение, че ние ще го имаме предвид и ще работим в тази посока“ заяви Нуридин Исмаил. Съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация заседанието продължи с избор на председател на Общински съвет Хитрино.  

ШУМ.БГ