Мачът между България и Унгария изглежда все пак ще се играе в Пловдив.

Разбира се, когато става дума за този абсурден казус, който не слиза от новините вече седмица, е добре да цитираме казармения лаф, че "всяка заповед е предпоследна".

Но изглежда все пак ще има мач в Пловдив на 16 ноември от европейските квалификации.

Приемаме Унгария, като двубоят първо трябваше да е в София на "Васил Левски", но БФС реши да го премести от опасения за нарушаване на обществения ред, евентуални ексцесии при планираните от агитки протести и т.н. аргументи.

След това се разбра, че по стадион "Христо Ботев" вървят работи, той не може да бъде използван в четвъртък и ще се търси друга арена.

Сега обаче кметът на града Костадин Димитров обяви пред медията Plovdiv24, че срещата остава на "Колежа". Това става, след като днес общинската администрация се е запознала с новото становище на Илиян Филипов - строителя на обекта, което вчера е било изпратено и до Българския футболен съюз.

"На базата на това писмо, още в първия работен ден на новата седмица - понеделник, 13 ноември, ще издадем разпореждане двубоят да се изиграе на стадион "Христо Ботев", заяви Костадин Димитров пред Plovdiv24.

Очакваме следващи вести по темата. Пет дни преди важен европейски мач, не се знае къде ще се играе.

Българският футбол никога не спира да ни изненадва, нали!?

Дир.бг