Славия стана последният осминафиналист в турнира за Купата на България.

"Белите" спечелиха с 4:1 като гост на Янтра в Габрово и ще срещнат ЦСКА в следващата фаза на 5 декември, като мачът ще е на стадион "Александър Шаламанов".

"Ковачите" се опълчиха на "белите", но гостите от София се възползваха от грешки на вратаря Християн Василев за първия и втория гол.

За Славия бяха точни Галин Иванов, Владимир Николов, Денислав Александров и Мартин Сораков. Попадението за Янтра бе дело на Ивайло Михайлов.

След мача треньорът на "белите" Златомир Загорчич бе категоричен, че все още не мисли за мача с ЦСКА, тъй като преди това тимът му има среща с Лудогорец от шампионата.

    "Мисля, че победата е заслужена, защото бяхме по-добри и през двете полувремена. Успяхме да вкараме 4 гола, което ме радва много и се надявам да продължаваме да играем така и в следващите мачове. Интересува ме много повече този мач, който ще изиграем в Разград. За него ще мислим сега и чак после мислите ни ще бъдат в мача с ЦСКА. Просто отиваме, без да се страхуваме, да играем футбол и ако успеем да вземем нещо, ще е идеално", сподели спецът.

Дир.бг