VISION BEAUTY HOUSE е новото любимо място на дамите в Шумен, които държат на безупречния си външен вид. Място, от което всяка жена се нуждае за перфектен маникюр и грим. Там, където може да се отпусне в опитните ръце на топ професионалисти.

Услугите, които се предлагат в салона, са маникюр, педикюр, ноктопластика и грим. Очаква се скоро към екипа да се присъедини и козметик.

Във VISION BEAUTY HOUSE казват, че държат всичко да се изпипва до последния детайл. Преди гел лака задължително правят укрепване и изравняване с база, а след него – маска и масаж с масла за кожа и нокти. Работят и с 3D пластилин. При педикюра използват натурална козметика от Мъртво море, която е достатъчно силна, за да няма необходимост от режещи инструменти. Лампите им пък са с огледално дъно за по-равномерно изпичане, а разнообразието от цветове при гел лаковете е наистина впечатляващо.

В салона дамите могат да се възползват и от услугите на сертифициран гримьор. Предлагат се ежедневен и празничен грим, като декоративната козметика е на световноизвестните марки Estée Lauder, Morphe и Clinique.

Съвременният интериор на салона е решен в арт стилистиката, като лайтмотив са боите, допълнени от ретро мотоциклет, носещ усещане за страст и свобода. Точно такава е идеята на екипа – да се води единствено от желанието на клиента и да дава поле за изява на творческата си енергия. А че прави нещата със сърце и истинско вдъхновение, личи от усмивките на доволните клиенти.

VISION BEAUTY HOUSE се намира на бул. „Симеон Велики“ 69

Телефон за записвания: 0882 07 07 67

Фейсбук страницата на студиото можете да видите тук.

Платена публикация