НАП-Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър, а лицензът на отбора за следващия сезон виси, оплакаха се "гробарите" в официалния си клубен сайт.

Те съобщиха, че са забавили плащания по поет ангажимент към данъчно-осигурителната система заради финансови затруднения, вследствие на неполучени траншове от Ботев Пловдив по трансфера на Георги Николов.

"Отделно от това (неполучените траншове по трансфера на Георги Николов) пазарджиклии изпитват и сериозни финансови затруднения, които възпрепястват нормалното функциониране на клуба", написаха от Хебър и допълниха:

"Междувременно, вчера, след като не получи плащания по поет ангажимент към данъчно-осигурителната система, НАП - Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър. С неизпълнението на поетите си финансови ангажименти към пазарджишкия клуб, от Ботев Пд вече реално поставят под риск получаването на спортно-състезателен лиценз за следващото първенство на ФК Хебър", допълниха от клуба.

В момента тимът на Любослав Пенев е на 13-о място в шампионата, като сензационно стигна и до полуфиналите за Купата на България.

Там съперник ще е Лудогорец.

Дир.бг