Президентът Румен Радев ще бъде гост на празника на празника на град Каспичан този петък. От пресслужбата на кметството разпространиха програмата му. 

В 14,00 часа. Радев ще бъде посрещнат в Голямата Базилика в Плиска от началника на Шуменския гарнизон полковник Добромир Добрев, кмета на община Каспичан г-жа Милена Недева, директора на РИМ Даниел Руменов и други представители на изпълнителната и законодателна власт.

Между 15,20 и 16,00 часа те ще бъдат в Двора на Кирилицата“ в Плиска, където в алеята на писателите ще бъде открит бюст–паметник на Захарий Стоянов.
В 16.10 ч. президентът ще отиде на посещение в "Рока-България" и ще се запознае с производството на завода за санитарен фаянс. 

Между 17.30 ч. и 17.55 ч. е предвидена среща в кабинета на кмета на Каспичан Милена Недева, която ще се състои в кабинета й. 

В 18.00 часа на пл. „Възраждане" в Каспичан президентът ще приеме строя, ще присъства на тържествен молебен, който ще бъде отслужен от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и на концерт с участието на самодейци и оркестър „Канарите“.

ШУМ.БГ