Хандбалистите от „Шумен 61“ благодариха за подкрепата, която получават от „Алкомет“ АД и община Шумен. Това е станало на среща в сградата на администрацията, на която са присъствали председателят на Надзорния съвет на „Алкомет“ АД и почетен гражданин на Шумен Фикрет Индже и кметът Любомир Христов, съобщиха от общинския пресцентър.

На срещата президентът на хандбалния клуб „Шумен 61“ Светлозар Начев, треньорът на шуменския тим Чавдар Чернев и хандбалистите Ивайло Костов и Теодор Добрев са подарили спечелените златни медали от първенството и турнира за Купата на България на Фикрет Индже и са показали завоюваните трофеи през сезона.

От своя страна Фикрет Индже е поздравил хандбалистите и техния наставник за силното представяне през този сезон и постигнатите успехи. Той е връчил на треньора на тима Чавдар Чернев парични премии за всеки един от състезателите в отбора.

Кметът Любомир Христов също е изразил своята признателност към Фикрет Индже за подкрепата през годините за развитието на шуменския спорт и младите състезатели.

ШУМ.БГ