Безплатен анализ на ходила и стойка, както и -20% от цената на 2 или повече ортопедични стелки, изработени по технологията FootBalance. Това предлага магазин КРЕБС-Шумен по повод настъпването на новата учебна година и наближаването на есенния сезон. Отстъпките важат за всички - и малки, и големи и са валидни само до 15 септември.

Припомняме, че магазин КРЕБС разполага със специална машина FootBalance, която прави обстоен динамичен анализ на стъпалата и стойката - начин на стъпване и натоварване на целия костно-ставен апарат,  както и дали има предпоставки за травми, болки и контузии. Въз основа на анализа, машината изработва ортопедични стелки за не повече от 10 мин, като всяка стелка е индивидуална - за всеки крак.

Материалът, от който са направени е с динамична сърцевина, която да подобри баланса на стъпалата и да активира пасивните зони на ходилата.

Стелките са подходящи за хора в различна възраст и здравословно състояние.  Те са различни видове, в зависимост от нуждите - за спортисти, малки деца или юноши в подрастваща възраст, бременни жени, хора в пенсионна възраст. Освен това, има стелки, подходящи за различни състояния и заболявания, като остеопороза, диабетно стъпало, изпъкнали кокалчета на краката, изкривявания, болки в кръста и гърба, дължащи се на неправилна стойка.

Записвания за безплатен анализ могат да се направят на телефони: 054 830 066 или 0878 104 930 или на място в магазин КРЕБС, на ул. “Хан Омуртаг” 4 в Шумен.

*Платена публикация