Виктория Бекъм обича начина, по който съпругът ѝ Дейвид Бекъм се облича.

47-годишната дизайнерка призна, че съпругът ѝ е в основата на нейното настроение за колекцията й пролет/лято 2022 г. и винаги е обичала стила му.

За новата си колекция тя коментира: „Широките ризи са взели доста от Дейвид, с разхлабени панталони и красив колан. Ще искате да бъдете този мъж."

Но Дейвид не е единственият мъж, чийто моден усет е вдъхновил новата колекция на Виктория, като тя спомена „еклектичен микс“ от стилни момчета.

В анотациите за своето ревю в Лондонската седмица на модата тя пише: "Мъжкият силует е част от нашата ДНК. Има доста еклектична смесица от добре облечени мъже, която ми дойде на ум, когато си мислех за този сезон... Лео (Ди Каприо) в бельо, Рей Лиота в „Goodfellas“ - жилетката и разкопчаната риза - след това разбира се самият г-н Бекъм“.

46-годишният Дейвид наскоро призна, че децата му - Бруклин, 22, Ромео, 19, Крус, 16 и 10-годишната Харпър - му казали, че е "малко стар", за да носи маратонки.

Но пенсионираният футболист успял да промени мнението на децата си, като им показал някои снимки с по-странните си стилове. /БГНЕС