Коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в Шумен се явява на предстоящите парламентарни избори с пълна листа от 12 души. Кандидатите бяха представени днес в пресклуба на БТА от водача им Иван Капралов.

„Третото издание на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ отново е с хора с граждански профил, хора предприемчиви, хора със собствена кариера и бизнес“, заяви Капралов.  

На второ място в нея е Росица Павлова - финансов одитор и юрист. Трети е Веселин Тодоров, директор на ПГОХХТ ”Проф. д-р Асен Златаров”, четвърти е инж. Небат Кадиров, пети е Цветомир Цонев, собственик на клуб по конен спорт. Следват  юристката Марияна Георгиева, бизнесменът Антон Антонов, студентката Петина Минкова, бизнесменът Красимир Крумов, агрономът Здравко Тодоров, студентът Стоян Вълков и бизнесменът Росен Станчев.

“Имаме обновление и нов заряд. На последните два избора бяхме силни в областния център, сега с този състав се надяваме на добро представяне и в общините Велики Преслав, Нови пазар, Каспичан и Смядово, където сме положили допълнително усилия”, каза Капралов. Затова в листата на коалицията сега са поканени хора, родени или развиващи бизнеса си в различни населени места на областта.   

„Няма никакво място за чудене дали „Изправи се БГ! Ние идваме!“ трябва да бъде подкрепена. Ако сте го направили предния път, е редно да го направите и сега. Защото в една бъдеща коалиция ние имаме важно място. Това място го намираме в социалната чувствителност на нашите законопроекти.

Коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ не дели, а събира хората. Това се опитахме да направим и в последните два парламента. Сега обаче съм уверен, че ще успеем да направим правителство. Готови сме да участваме в управленска коалиция. Пожелаваме успех на колегите от „Продължаваме промяната“ и на „Демократична България“ и заявяваме на избирателите, че сме готови в този състав да направим силна управленска коалиция, стига да ни дадат нужните 121 мандата”, каза водачът на листата Иван Капралов.  

Той благодари на избирателите, които са дали подкрепата си за коалицията на предишните два вота, и подчерта, че колкото и да е трудно и уморително, има огромно значение отново да я подкрепят - с номер 31 в бюлетината.

ШУМ.БГ