Този път наистина трябва да се състави правителство! Разчитаме, че БСП ще обедини другите партии да седнат, да се разберат, да направят правителство и нещата да тръгнат напред! Това е най-важната задача, която получиха кандидатите на БСП на среща с жителите на шуменския квартал „Гривица“.

Кандидатите за народни представители адв. Мартин Райков и Недялко Недялков разговаряха с членове и симпатизанти на левицата, за да чуят какво ги вълнува и какво очакват от новия парламент. „Повече не може да продължава по този начин! Всички политически сили трябва да проявят разум и да сформират правителство“, категорични са група жени, дошли да отправят това важно послание. „Вече не знам коя криза е по-страшна – и здравната, и енергийната, и образователната са еднакво страшни. Всеки ден се събуждаме с някакви страшни новини – заразени, починали, цените хвърчат все нагоре, работа няма. Не мога да си обясна защо ги вдигат тези цени на тока, на хляба, след като сме в пандемия? Къде е държавата?“, недоволстват жителите на квартала и очакват от левицата да бъде в основата на бъдещото правителство.

„Ние сме избрали сериозни хора в листата и вярваме, че ще работят и за държавата, и за шуменци“, заявиха симпатизантите на БСП. Те очакват, че партията ще продължи да бъде носител на стабилност и предвидимост в следващото управление, за да се превъзмогнат здравната и икономическата криза. В края на срещата кандидатите на БСП показаха на хората как да гласуват машинно на предстоящите избори две в едно. 

Подкрепете БСП за България с номер 33 в бюлетината! 

Пресцентър БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление