Имаме нужда от стабилно правителство с министър-председател, който е доказал, че може да носи отговорност. Искаме да живеем нормално, животът стана непосилно скъп, не знаем как ще изкараме зимата. При Бойко и ГЕРБ нямаше такива неща, беше много по-спокойно, а сега при Радев, просто не ни се мисли как ще се живее, това споделиха граждани при срещите си с кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

ГЕРБ трябва да състави правителство, което да успокои държавата и хората, защото се видя, че политическите експерименти не водят до нищо добро и България има огромна нужда от правителство, което знае да управлява. Тези очаквания споделиха жителите на Шумен при символичното закриване на кампанията на кандидатите на коалиция ГЕРБ-СДС в 30 МИР-Шумен, чийто основен акцент беше провеждането на срещи с жители на различни населени места от областта.

Бяха проведени повече от 60 срещи и разговори с жители на селата Велино, Ивански, Мараш, Салманово, Дибич, Васил Друмев, Дивдядово и различни квартали на Шумен, Велики Преслав, в с. Хан Крум, Смядово, Никола Козлево, Каолиново, Каспичан, Нови пазар, на които присъстващите споделиха своето желание да видят ГЕРБ отново начело на държавата, за да могат обикновените хора да живеят нормално. Хората споделиха, че са обект на необосновани репресии, оказвани върху подкрепящите партия ГЕРБ от страна на служебния кабинет на Радев, което е недопустимо.

„Оценката, която получаваме от хората ни задължава още повече. Ние сме доказано държавнотворческа партия, която ще подходи с необходимата отговорност към проблемите на хората. Ние сме показали на какво сме способни, показали сме, че можем да се справяме с кризи, да градим и да решаваме проблемите, затова те продължават да ни вярват. заяви областният координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов и допълни, че хората са достатъчно умни и прозорливи, за да изберат партията на разумното и съзидателното начало, да направят разлика между експертизата, проверена от времето, вместо да се подлъгват по обещания и лъжливи обвинения, зад които прозира липсата на управленска компетентност. Това е и основният извод от поредицата разговори с жителите на различни населени места в областта.

За да бъде възможно хората да си върнат нормалния живот, кандидатите за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС в 30 МИР - Шумен се обърнаха към тях с призив:
НИЕ СМЕ КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС. ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА!
Гласувайте с № 32 в интегралната бюлетина за народни представители и № 15 в интегралната бюлетина за президент и вицепрезидент!

Пресцентър ГЕРБ-СДС