ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за девета поредна година отличи водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 8-ми декември 2021г., в хотел Hyatt Regency, София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните  критерии:

  • Да са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2020;
  • Да са увеличили броя на своя персонал (2020 спрямо 2019);
  • Да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 - A1);
  • Да са лидер в своя сектор;

За девета поредна година „Алкомет“ АД получи награда като лидер в производството на алуминиеви продукти. Наградата на Нели Тончева, член на Управителния съвет и директор на отдел „Продажби“ в „Алкомет“, връчи Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции.

На церемонията бяха отличени 81 български компании, водещи в различните отрасли на икономиката.

Платена публикация.