Как дадена възможност да се превърне в реализация, при това тя да е успешна?
Думите на Мохамед Али, че шампионите не се създават в зала, а притежават онова, което е вътре в тях – едно желание, една мечта, една визия, най-точно изобразяват пътя към победата.

Това са и трите стъпки, които превръщат BURNiT в една от водещите марки в предоставянето на възможности за отопление от възобновяеми енергийни източници. Първостепенна цел на компанията е доброто човешко здраве, а водещи ценности са екипност, честност, уважение, постоянство и конкурентноспособност  -  основополагащи и за спорта. Ето защо част от ангажимента на  BURNiT към обществото са множество инициативи в тази област.

През годините са финансирани десетки национални и международни първенства по карате, борба, джудо, биатлон, спортна ориентация, турнири за параспортисти, автомобилни състезания. Спонсорирани и подкрепяни от компанията са множество любителски и професионални клубове, чиито спортисти заемат редица призови места в национални и световни форуми.

Поредният повод за гордост в семейството на BURNiT са успехите на СК „Шуменска крепост“. На Световното първенство по кикбокс в Италия Димитър Стоянов зае трето място в стил К–1 до 71 кг, Никола Николов – трето място стил лоу кик до 81 кг, Полина Галинова бе класирана на шеста позиция. Отлично се представиха състезателите от клуба и на Европейското първенство за кадети и юноши в гр. Будва, Черна гора. Мариян Петков бе отличен със златен медал, а Атанас Ханджиев със сребърен. Ивайло Георгиев също постигна завидни резултати. В изпълнение на политиката си за насърчаване на успехите на СК „Шуменска крепост“, чийто спонсор е BURNiT, всички спортисти, участвали в Италия и Черна гора получиха специални Грамоти и купи. Така компанията добави поредните имена на шампиони в най-важната колекция от успехи в своето портфолио, сред които са постиженията на спортистите от СК по борба „Мадарски конник“ – Шумен и Българския национален отбор по биатлон.

 

Платена публикация