Тимът на „Волов“ завърши 1:1 при гостуването си на „Рилци“ Добрич. Срещата бе от предпоследния 25-и кръг на Трета североизточна лига по футбол.

Шуменци откриха резултата в 77-ата минута, а домакините успяха да изравнят след контра в продължението на мача.

Футболистите на „Волов“ диктуваха играта през целия двубой, но не успяха да реализират положенията си. От своя страна домакините от „Рилци“ разчитаха на по-твърда игра, което доведе до накъсване на мача и спиране на атаките на шуменци.

През първото полувреме гол не падна. „Волов“ успя да поведе в 77-ата минута. Капитанът Симеон Савов засече центриране в наказателното поле и отбеляза за 0:1.

В 91-ата минута след грешка на шуменци, домакините овладяха топката, направиха контра атака и вкараха за 1:1.

„Разочаровани сме от крайния резултат. Не успяхме да реализираме положенията си. Отново ни липсваше завършващия голов удар. Срещу „Рилци“, на техен терен се играе много трудно. Но е факт, че ние, въпреки че диктувахме играта, не можахме да реализираме положенията си“, коментира след мача старши треньорът Николай Николов.

В последния кръг на шампионата за този сезон „Волов“ е домакин. На стадион „П. Волов“ шуменци посрещат „Устрем“ Дончево. Срещата е в събота, 28 май, от 17,00 часа.

ШУМ.БГ