Според Wall Street Journal Дженифър Лопес е успяла да продаде дома си в жилищния район Бел Еър в Лос Анджелис. Гордата собственичка е платила 34 млн. долара.

Цената е била предоговорена при продажбата, тъй като звездата беше пуснала къщата си на пазара през февруари миналата година за 42 млн. долара. А вилата си беше купила сама през 2016 г., от актрисата от "Д-р Хаус" Села Уорд за 28 млн. долара.

Фитнес зала, амфитеатър за сто души, девет спални, тринадесет бани, тераса и безкраен басейн са само част от многото характеристики на къщата. В един момент Дженифър Лопес и Бен Афлек са обмисляли да ремонтират къщата за новия си живот като младоженци, но са размислили.

След като се спряха на великолепна вила в Пасифик Палисейдс, двойката най-накрая се установи в Бевърли Хилс през март миналата година. Огромният имот с площ от над 1200 кв. м. Включени са басейн, киносалон и гигантска всекидневна. Достатъчно, за да се занимават децата им: Макс и Емме (15 г.), родени от брака на певицата с Марк Антъни, както и Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюъл (11 г.), деца на Бен Афлек и Дженифър Гарнър.

Дарик