Риана и нейният любим A$AP Rocky се срещнаха с френския президент Еманюел Макрон.

35-годишната певица бе забелязана да напуска Елисейския дворец заедно с приятеля си по-рано тази седмица, съобщава сп. People. От кадрите, предоставени за изданието, се вижда, че двамата са заложили на строго официално облекло, което разчупват със слънчеви очила. Въпреки че причината за посещението им не е разкрита, Риана вече се срещала с Макрон преди 6 години.

Тогава двамата се срещнаха, за да обсъдят благотворителната й дейност в здравеопазването и образованието. Срещата се състоя месец след като Рири публично се обърна към него в X, известен преди като Twitter, за подкрепата му за каузата. Тогава пред пресата тя заяви: "Силно вярвам, че на всички деца навсякъде по света трябва да се предостави възможност до качествено образование. Затова съм горда да обявя партньорството на фондация "Клара Лайънъл" с лидери в областта на образованието. Знам, че работейки заедно, можем да увеличим усилията си и да гарантираме, че милиони деца ще получат достъп до образование в световен мащаб".

Основаната през 2012 г. от Риана фондация "Клара Лайънъл" подкрепя образователни проекти по света. Когато Макрон тепърва тръгваше по своя президентски път, певицата с милиони последователи в X/Twitter, го попита чрез тази социална мрежа дали би подпомогнал нейната кауза. Впрочем тя се е обръщала по подобен повод и към други световни лидери като Джъстин Трюдо и бившият президент на Аржентина Маурисио Макри. 

Дир.бг