Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост по време на шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол "Супербоул" и изпя песента си "If I Ain't Got You", стоейки до пиано по средата на терена, което приличаше на червена абстрактна скулптура, предаде Асошиейтед прес.

След това тя изпя заедно с Ъшър дуета им "My Boo". Кийс беше облечена в искрящо червено и контрастираше с облечения в искрящо бяло Ъшър. Алиша обаче не беше единствената музикална звезда, която изненада публиката. Като гост изпълнители се изявиха още H.E.R., Lil John, Ludacris, will.i.am и Джърмейн Дюпри.

Ъшър започна шоуто си на полувремето в стил Лас Вегас - заобиколен от шоугърли и други ефектни танцьори, и загърнат в екстравагантна пелерина с пера, пише БТА.

В началото той беше заложил на бял костюм, като на лявата ръка носеше бяла ръкавица, която според мнозина е трибют към легендата Майкъл Джексън. По време на шоуто той смени още няколко визии, като наред с уникалните си танцов движения, показа и уменията си в карането на ролкови кънки.

За радост на почитателките си в един момент той се съблече и гол до кръста, разкривайки добре оформената си фигура.

Певецът има 9 хита, достигнали номер 1, и 18, стигнали до челната десетка на класацията на "Билборд" от 1997 година досега. 44-годишният изпълнител е осемкратен носител на награда "Грами", посочва АП.

"Супербоул" отбеляза поредното пето партньорство между Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 г. звезда на шоуто бе Риана. Това беше и първата година със спонсорство от страна на "Епъл мюзик".

Дир.бг