Дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Супербоул.

Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната страница на Бионсе, както и в профилите й в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта.

С обявяването на албума, Бионсе пусна и два чисто нови сингъла -  "Texas Hold Em" и "16 Carriages". Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на "Renaissance", като към момента се използва работното заглавие "Act ii"

Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B.

Queen Bey завърши световното си турне Renaissance през октомври като пожъна исторически успех. Албумът "Act II" ще служи като втора част от проекта в три части "Renaissance". Първата част миналата година беше посрещната с одобрение от критиката.

Дир.бг