Бебешки магазин БАМ БАМ празнува една година от разширяването си с голямо намаление на бебешки продукти. Сред стоките, които се предлагат с отстъпка, са адаптирани млека, памперси, мокри кърпи и проходилки. Промоцията е валидна до края на март. Освен нея се организира и месечна томбола, в която участват всички, закупили стоки в магазина над 60 лв.

Точно преди една година на 25 март магазин БАМ БАМ увеличи площта си. Именно оттогава разполага с два входа, две каси и собствено паркомясто.

В магазина родителите на деца до 3 години могат да намерят всичко необходимо, като асортиментът се обогатява непрекъснато. Предлагат се адаптирани млека на всички марки, пюрета, инстантни каши, разнообразие от био храни, безглутенови и веган продукти. В БАМ БАМ могат да се открият и памперси за бебета, отскоро и за възрастни.

Магазинът предлага още и шишета, биберони, чаши и прибори за хранене. И за да са спокойни родителите, че могат да се сдобият с всичко за своето дете на едно място, магазин БАМ БАМ е добре зареден и с бебешка козметика от натурални съставки, играчки, колички, триколки, кошари, спално бельо и всичко за банята на своите малки съкровища.

В магазина се предлагат и бюджетните бебешки колички на полските марки Baby Merc и Baby Home, които се отличават с качество и дизайн от висок клас.

Сред многобройните артикули са и столчета за хранене, седалки за кола и електрически люлки. В магазина могат да бъдат открити още и качествени детски дрехи, обувки и пантофи до 26 номер.

Приятните изненади в магазин БАМ БАМ не свършват дотук. Лоялните му клиенти получават и карти за допълнителни отстъпки. За тяхно улеснение при избор на подарък пък са подаръчните ваучери на избрана от клиента стойност.

Магазин „БАМ БАМ“ се намира на бул. „Плиска“ 8 в гр. Шумен

Телефон: 0898 75 48 36

За актуална информация и промоции последвайте фейсбук страницата му тук.

Платена публикация