Милица Гладнишка, Филип Аврамов и оркестърът на Държавна опера - Бургас ще представят в Шумен концерт-спектакъла "Оскарите в музиката“ под диригентската палка на маестро Левон Манукян, съобщиха от ДКТ „Васил Друмев“. Публиката ще чуе колекцията от подбрани кинохитове.

По време на спектакъла ще звучат незабравимите кинохитове от филмите „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“, „Доктор Живаго“, „Властелинът на пръстените“ и много други.

На сцената всичко ще е по холивудски - и червеният килим, и бляскавата статуетка Оскар, и най-вече звездите, които връчват най-високото киноотличие в музиката. Забележителната Милица Гладнишка и нейният сценичен партньор Филип Аврамов ще се разходят по червения килим, представяйки най-добрата музика от киното, призната от Американската филмова академия.

„Оскарите в музиката“ е проект на диригента Левон Манукян, а мултимедийните ефекти са дело на Юлия Манукян. Гладнишка и Аврамов се представят под съпровода на оркестъра на Държавна опера – Бургас.

Концертът е в петък /1 април/ от 19.00 ч. в салона на театъра. Цени на билетите - 15.00 и 18.00 лв.

ШУМ.БГ