Пролетта се завръща, а заедно с нея и RE/MAX в гр. Шумен, един от най-бързо развиващите се градове в България, с древна история и богато културно наследство.

Мария Алтунян е Брокер/Собственик на RE/MAX Concept, Шумен, а официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Петък, 1 Април – и не, това не е първоаприлска шега. Изборът на дата не е случаен! Тя съвпада със 17-тата годишнина на RE/MAX България, за която представители на местната Мрежа на RE/MAX не само ще поздравят Мария и екипа й, но и ще отбележат рождения ден на RE/MAX в България.

Офисът на RE/MAX Concept се намира на ул. Университетска №1, в луксозна новопостроена сграда, с лесен достъп и отлична видимост. Стилният и ергономичен дизайн и модерните технологични решения, в т.ч. климатична система, предпазваща работещите и посетителите в офиса на агенцията от въздушно-преносими инфекции създават оптимално защитена и комфортна среда, в която клиентите ще получават експертни съвети за актуалните тенденции на пазара на недвижими имоти, в града и в региона.

Екипът на RE/MAX Concept добавя стойност за своите Клиенти чрез професионална фотография и виртуални огледи на имоти, комплексно юридическо обслужване, съдействие при избора на ипотечно кредитиране и пряк достъп до най-голямата световна база с имоти – тази, на RE/MAX, в повече от 110 страни по света. Визията на RE/MAX Concept е не просто да предлага имоти, а качество и внимание към детайла, с което да изгражда доверие, сигурност и положителни емоции у клиентите.

“От първата минута на първата ни среща, до последните подписи на сделката, ние сме заедно, помагаме и сме в услуга на нашите Клиенти!“ – с тази заявка Мария Алтунян и нейният екип отварят широко вратите на офиса на RE/MAX Concept.

С площ от 90 кв.м., офисът на RE/MAX Concept предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.

# # #
За RE/MAX Concept:
гр. Шумен, ул. Университетска №1
+359 877 339 020
concept@remax.bg

за RE/MAX:
Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 агенти от почти 9,000 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в ​​света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.
RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.
За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com.

за RE/MAX България:
Още с навлизането си, през 2006 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за  клиентите. С национална мрежа от над 20 агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните – над 150 агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.
За да научите повече за RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или се свържете с нас на имейл office@remax.bg .

 

*Рекламна публикация