Поглед към предложенията от модните сцени показва, че настъпва сезонът на съживяването. Ярки и свежи цветове, материи, които ни карат да се чувстваме добре в кожата си. Модната марка LC Waikiki предлага на дамите да обновят гардероба си с дрехи във витални цветове, както в ежедневните визии, така и в тези, подходящи за работна среда.

Предизвикайте себе си с дънкови якета, които ще бъдат чудесен избор в комбинация с базови тениски. Сред модните находки, които жителите на Търговище и Шумен могат да намерят в магазините на LC Waikiki, са панталоните с широки крачоли и висока талия. Те са актуални и лесни за комбиниране и независимо дали ги носите с кецове или обувки на токчета, тези панталони са чудесен избор за всеки повод. Карираните модели панталони пък умело се съчетават с изчистена блуза без ръкави.

Друго пролетно вдъхновение, която особено много ни допада – съчетанието на принтове в ярки цветове.  Дрехите на райета също са сред попаденията. Райетата са любими както в дамския, така и в мъжкия гардероб. За активните млади хора идеални през сезона ще бъдат и стилни джогинг панталони, които могат да се носят при сутрешни разходки или дори на фитнес.

LC Waikiki не е забравила и най-малките си почитатели – за момиченцата предлага прекрасна деним колекция, сукмани и ленени блузки, а за момченцата голям избор от удобни дрехи за игра. 

Магазините на LC Waikiki, в които можете да видите актуалните трендове и да изберете дрехи и аксесоари за цялото семейство, са в Търговище на бул. „Сюрен“ 29, Ритейл Парк Търговище и Шумен на бул. „Цар Симеон Велики“ 37, Ритейл Парк Практикер.

 

Платена публикация