Празнично Великденско намаление от до -20% на всички стоки с марката KARACA ще зарадва посетителите на магазин ERA HOME Design. Намалението важи и за онлайн поръчки. 

От днес (22 април) в рамките на 4 дни ще може да закупите с отстъпка изключителните стоки за бита - сервизи от костен порцелан с перлено покритие, чаршафи от 100% памук с бродерии, луксозни шалтета, комплекти тенджери с диамантено покритие, кафе машини, с които можем да си направим различни видове кафе и напитки, луксозни прибори за хранене и аксесоари за трапезата.

Припомняме, че магазинът се намира в гр. Попово, а всички, които нямат възможност да отидат на място, ще могат да направят своята поръчка през фейсбукстраницата тук или през инстаграм тук.

ERA HOME Design е официален представител на турския бранд KARACA. Създаден през 1973 г., тя се развива като водеща марка в производството на дизайнерски стоки за бита. „Ние съществуваме, за да бъдем част от моментите, които хората смятат, че си струва да споделят с любимите си хора, като разработваме идеи с добавена стойност в категориите кухненски прибори, прибори за хранене и домашен текстил”, казват от там.

Магазинът ERA HOME Design в гр. Попово се намира на ул. "Пирин планина" 3

Телефон за информация: 0899960172

* Платена публикация