А-Б Дент отвори врати в гр. Шумен. Денталните кабинети, дело на д-р Арзу Басри-Ахмед и д-р Билгин Ахмед, вече работят за своите пациенти на ул. “Владайско въстание” 111 (близо до кръговото кръстовище с ул. “8-ми март”).

Кабинетите са модерно оборудвани, с дизайн, който създава уют и спокойствие за пациента, с нова и качествена апаратура. Част от нея са денталните столовете OSSTEM K3, които съчетават високотехнологична изработка и атрактивен ергономичен дизайн. Снабдени са с множество функции за прецизно лечение, цветен LCD дисплей, рефлектор с 25 000 lux студена светлина, широко поле на видимост и други екстри.

Д-р Арзу Басри-Ахмед и д-р Билгин Ахмед са опитни дентални лекари с практика в град Шумен. “Досега работихме на различни места в града. Благодарим на нашите пациенти, които ни се довериха и продължават да ни се доверяват за своето дентално здраве. Решихме да им осигурим необходимия комфорт, като създадем наши кабинети - така, както ние вярваме, че трябва да се случат нещата. В съчетание със съвременни техники на лечение и индивидуален подход, вярваме, че ще постигнем дългосрочни резултати”, обясни д-р Арзу Басри-Ахмед. Д-р Билгин Ахмед допълни, че в името на своите пациенти и двамата продължават да работят непрекъснато върху своята квалификация.

За да се погрижат за вашето дентално здраве, те вече ви очакват на ул. “Владайско въстание” 111. Телефони за връзка: 0879864841 и 0876096006. Фейсбук страница на А-Б Дент.

Рекламна статия