Не се страхуваме да поемем отговорност! Притежаваме компетентност, професионализъм и експертиза. Вярваме, че можем да върнем стабилността в държавата, така че всяко семейство да бъде защитено и спокойно за бъдещето си.
Предлагаме реални решения за преодоляване на ценовата, енергийната и политическата криза. Време е да покажем, че сме по-силни от хаоса.

101. Красимир Вълчев
Завършил е „Финанси“ в Икономическия университет – Варна. Министър на образованието и науката по време на 44-то Народно събрание. В периода 2002–2009 г. работи на различни длъжности в Министерство на финансите. От септември 2009 г. До февруари 2017 г. е главен секретар на Министерство на образованието и науката. Народен представител в 46-то и 47-то Народно събрание на Република България.

102. инж. Илтер Бейзатов
Завършил е Лесотехническия университет в София, специалност „Горско стопанство“ – бакалавър. Магистър по „Социална педагогика“ в ШУ „Епископ Константин Преславски“ - Шумен. Управител и собственик на бизнес в сферата на земеделието и животновъдството. Тренирал е професионално футбол, бил е юноша на ФК „Шумен“. Народен представител в 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание. Член на Изпълнителния комитет на ПП ГЕРБ.

103. Ралица Тодорова
Юрист, член на адвокатска колегия Шумен, управител на адвокатско дружество. Областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен и на ЖГЕРБ - Шумен, бивш общински ръководител на ПП ГЕРБ - Каспичан. В момента е председател на Общински съвет - Каспичан. Заместник-кмет на община Каспичан – мандат 2003–2007 г., заместник-областен управител в периода 2010-2012 г. Депутат в 41-то и 43-то Народно събрание.

104. Албена Иванова–Неделчева
Завършила е ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен, специалност „Физика и математика“ – бакалавър. Притежава следдипломна квалификация по „Информатика и математика“ и магистратура по „Счетоводство и контрол“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, доктор по Методика на обучението по математика и информатика. Хоноруван асистент към ШУ „Е. К. Преславски“ от 2017 г. в катедра „Алгебра и геометрия“. От 2014 г. е директор на СУ „Сава Доброплодни“ - Шумен.
Общински съветник от 2019 г., председател на Постоянната комисия по просвета, образование и наука. От месец юли 2022 г. е общински председател на ПП ГЕРБ - Шумен.


105 Димитър Александров
Икономист, завършил е ВИНС „Димитър Благоев”- Варна. Народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание. Роден е в град Шумен. С изключение на казармата и следването си е живял в Шумен. Бил е национален състезател по конен спорт. От 2007 г. се занимава с политика. Народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание.

106 Борис Иванов
Завършил е СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен, специалност „Хореография“, бакалавър в специалност „Български народни танци“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. Магистър по „Управление на образованието“, „Физическо възпитание и спорт“ и „Техники и технологии в предприемачеството“ в ШУ „Е. К. Преславски“ – Шумен, където към момента е докторант. Хореограф в СУ „Сава Доброплодни“, АНПТ „Мадара“, ТС „Лудоселци“ – с. Дибич и главен художествен ръководител на ТС „Луди млади“. Носител на множество награди и отличия.

107. д-р Румен Генов
Практикува професията си от 1991 г., а от ноември 2007 е лекар – хирург в онкохирургичното отделение в „Комплексен онкологичен център – Шумен“ ЕООД. Магистър по здравен мениджмънт. Член на Българския лекарски съюз.
Народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание.


108. Рени Стоянова

През 2016 г. е завършила бакалавърска програма „Икономика“ в ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен, през 2019 г. и магистърска програма „Международно сътрудничество и европейски проекти“ в РУ „Ангел Кънчев“ - Русе. Председател на общинско ръководство на МГЕРБ – Шумен от 2016 г. до 2020 г. От 2021 г. е член на Националния изпълнителен съвет на Младежката структура на ГЕРБ, от 2022 г. член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Шумен.


109.   д-р Хамди Авджъ
Завършил е Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ - Варна. Магистър е по нервни болести и здравен мениджмънт. До април 2016 г. е началник на Неврологичното отделение към МБАЛ „Д-р Д. Беров“ в Нови пазар, като в момента е ординатор в същото отделение. От 07.22 г. е началник на Неврологично отделение в МБАЛ – Шумен. Член е на Контролната комисия на Районната лекарска колегия – Шумен.

Втори мандат общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ - Нови пазар.
Председател на Постоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет - Нови пазар.


110. Цветелина Методиева
Завършва бакалавърска степен в ШУ „Епископ Константин Преславски“ - Шумен, специалност „Национална сигурност“, след което и магистратура – „Административна и организационна сигурност“. От 2020 г. придобива научна степен доктор по Корпоративна сигурност. Преподавател в катедра „Управление на системите за сигурност“ към Шуменски университет. Член на Съюза на учените в България. Член на Областното ръководство на МГЕРБ в периода 2012–2016 г., в момента е член на общинското ръководство на ЖГЕРБ - Шумен.


111. Димитричка Недева
Притежава дипломи за висше образование от ВИАС – София, специалност „Промишлено и гражданско строителство“ и от Икономически университет във Варна – специалност „Икономика на строителството“. В периода 1993 г. до 2017 г. е била изпълнителен директор в частна фирма за строителни изделия, от 2017 г. до момента е член на Съвета на Директорите в същата фирма.  
Втори мандат е общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ в настоящия местен парламент, председател на комисията КПКОНПИ, заместник-председател на Постоянната комисия „Териториално развитие и селищно устройство“, и член на Постоянната комисия „Екология и селско стопанство и води“.

112 д-р Стоян Тодоров

Дългогодишен член на ПП ГЕРБ и член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Шумен. Два мандата общински съветник от ПП ГЕРБ, от 2011 г. до 2015 г. и от 2015 г. до 2019 г. По време на мандатите му в ОС – Шумен е председател на Постоянната комисия „Здравеопазване и социална политика“ и член на ПК по „Екология, селско стопанство и води“. Работи и в Шумен, и в Силистра, в амбулатория и болнична помощ като лекар специалист – ревматолог.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС - Шумен