Когато става въпрос за избор на правилната чанта, има няколко неща, които трябва да вземете под внимание, като цвят, форма, модел и размер. Това е задължителен елемент в гардероба на всяка жена, но трябва да изберете правилната чанта за своя стил и нужди. Знаете ли, че средностатистическата жена има 7 дамски чанти?  А притежаването на разнообразни модели дава възможност да превърнете посредствените дрехи във впечатляваща визия.

Трябва ли цветът на чанта да е същият като този на обувките?

Основно правило при избор на дамска чанта е, че тя трябва да подхожда на вашето облекло, но не е задължително да съвпада изцяло по цвят. Въпросът дали цветът на дамската чанта и обувките трябва да е еднакъв е често срещан и отговорът в крайна сметка зависи от вас. Ако искате да съчетаете обувките и чантата си, давайте! Просто не забравяйте да имате предвид цялостния външен вид. Например, ако носите ежедневно облекло, може да няма смисъл да го комбинирате с прекалено официална дамска чанта или обувки. По същия начин, ако търсите по-бляскав външен вид, помислете за съвпадение на обувките и чантата.

Важно е да носите това, в което се чувствате комфортно и което отразява личния ви стил. Така че, ако съчетаването на обувките и чантата ви не е вашето нещо, не го търсете обезателно. Има много други начини да добавите аксесоари към външния си вид, без да имате чувството, че трябва да съчетаете всичко перфектно.

Как да съчетаем цветовете на чантата и облеклото

Един лесен начин да накарате дамската си чанта да изпъкне е да изберете чанта в контрастен цвят. Това е страхотна опция, ако искате дамската чанта да бъде най-впечатляващата част от вашето облекло. За да създадете този външен вид, съчетайте ярко оцветена дамска чанта с по-неутрално облекло. Например, можете да носите черна рокля с червена дамска чанта. Или можете да комбинирате бяла блуза с чанта с ярки и разнообразни щампи.

Друг начин да накарате чантата да изпъкне е да я съчетаете с щампи и шарки от облеклото си. Например, ако носите рокля на цветя, можете да я комбинирате с дамска чанта с подобен флорален принт. Или, ако носите пола на точки, можете да я съчетаете с дамска чанта с щампа на точки.

Какъв размер дамска чанта да изберете

С голяма дизайнерска дамска чанта можете да носите всичко, освен вечерни рокли, разбира се! Носете чантата си с панталон за офиса или за да добавите малко блясък към ежедневно облекло, като тесни дънки и туника. За да добавите малко съвременна мода, може да заложите на дамска чанта тип торба. Този тип чанти се предлагат в по-интересни материи и текстури, както и в разнообразие от цветове, които може да се съчетаят чудесно с по-небрежна визия. 

За разлика от големите чанти, клъчът наистина може да се носи само с вечерни рокли или официално облекло. Чантите тип клъч обикновено се считат за продължение на вашето облекло, така че трябва да подхожда на обувките и аксесоарите, като шалът например. Ако дрехите ви са съвсем изчистени, изберете клъчове от метални материали, украсени с кристали или бродерии, за да добавите блясък към елегантната си визия.

Има много начини да допълните тоалета си с дамска чанта. Ключът е да изберете чанта, която допълва визията ви и отразява вашия личен стил. Може да разгледате предложенията в сайта на CCC или физическите магазини, където ще откриете разнообразие от дамски чанти. Независимо дали търсите дамска чанта за ежедневието или за официален повод. С толкова много различни дизайни и стилове на разположение, със сигурност ще има идеалната чанта за вас!

 

Съдържание на ССС