Майли Сайръс може да си купи сама цветя, но не може да спи в автобус.

Изпълнителката на "Flowers" заяви, че няма да потегли на турне за албума си "Endless Summer Vacation", поради нежеланието й да се лиши от комфорта на собствения си дом и вместо това да спи в неудобния тур автобус.

Но все пак: "Това няма нищо общо с феновете", обясни Майлс в изявление в Инстаграм профила си.

30-годишната "Disney" звезда сподели, че не желае да пътува и сменя костюми в движение от град на град. Визиите, с които излиза на сцена, по нейни думи, не вървят да бъдат натъпкани в автобус, защото се съсипват, а някои дори не могат да се сгънат.

Сайръс държи да уточни, че въпреки това, е свързана с феновете си.

"Когато печеля, печелите и ВИЕ. Дори и да не ви виждам, вие сте винаги близо до сърцето ми. Винаги търся връзка с публиката си", написа още тя. Звездата от "Хана Монтана" отбеляза също, че феновете ѝ са ѝ донесли "някои от най-хубавите дни" в живота ѝ, пише изданието "Page Six".

"Ще продължим това пътуване заедно, както през последните почти две десетилетия", обеща тя. Макар че в момента турнето не е на дневен ред за Сайръс, все пак увери последователите си, че не е напълно изключено в бъдеще.

"Aко сте следили кариерата ми, знаете, че постоянно се променям и начинът, по който се чувствам, също може да се промени", написа тя. "Обичам ви завинаги, просто съм на безкрайна лятна ваканция".

Публикацията, която звездата пусна носи заглавието "Послание от Майли". А секцията за коментари е с подкрепа към нея и нейното решение.

"Обичаме те, върни се възможно най-скоро", "Погрижи се за себе си, ние те обичаме толкова много и винаги ще бъдем тук", написаха последователите й.

Постът й идва на фона на скорошното й интервю пред британския "Vogue", където тя заяви, че на този етап "няма желание да тръгне на път, тъй като не усеща сигурността да пее преди стотици хиляди души". Иначе последният ѝ студиен албум, издаден на 10 март, дебютира на 3-то място в класацията Billboard 200 след рекордно успешния водещ сингъл "Flowers". През май стана най-бързата песен в историята на Spotify, която достигна 1 милиард стрийминга.

Дир.бг