Американският актьор Джейми Фокс обяви във видеоклип, качен в профила му в Инстаграм, че се възстановява от медицински проблем, но без да се уточнява какъв е той, предаде Асошиейтед прес.

"Преминах през ада..., пътят на възстановяването също има дупки, но се завръщам", каза носителят на награда "Оскар", който изглежда слаб в кадрите с продължителност от 3 минути и 15 секунди. "В състояние съм да работя".

55-годишният Фокс беше настанен в болница през април заради състояние, което дъщеря му Корин тогава описа като "медицинско усложнение". Самият актьор не разкри какво е наложило хоспитализация в първите си публични коментари, след като постъпи за лечение.

"Просто не исках да ме виждате в този вид ... Не исках да ме виждате с тръбички, които излизат от мен, и да се опитвам да разбера дали ще прескоча трапа", каза Джейми Фокс, като благодари на дъщеря си, сестра си, на Бог и медицинските специалисти, спасили живота му.

"Преминах през нещо, което си мислех, че никога няма да преживея", казва Фокс.

"От време на време просто се разплаквам ... защото беше трудно, бях болен ... ,но сега вече съм на крака, така че ще ме видите", допълни той.

Джейми Фокс е известен с ролите си във филми като "Рей", за който има награда "Оскар" през 2004 г., "Съучастникът" и "Джанго без окови". През 2010 г. е отличен с "Грами" за песента "Blame It".

Dir.bg