Служител на Интер (Маями) загуби работата си на стадиона на клуба, след като спря Лео Меси и поиска автограф от суперзвездата на световния футбол.

Наказанието е дисциплинарно, задето е нарушил личното пространство на Лео, въпреки че самият аржентинец не е имал нищо против и е подписал фланелката на човека.

Той е колумбиец, работи в Маями на няколко места и едно от тях е стадионът на Интер, където почиства след мачове на почасов ангажимент. Няма да го прави повече, тъй като договорът му е бил прекратен след срещата с Орландо (3:1) преди три дни.

    "Видях играчите да излизат и някои от тях се позабавиха да си говорят на паркинга - разказва Кристиан Саламанка, както е името на човека. - Бях подготвен - така или иначе бях решил, че на всеки мач, когато съм на работа на стадиона, ще ходя с фланелка на Аржентина под униформата. И ако имам късмет, ще взема автограф от най-великия в света.

    Подвикнах към Лео: Хей, световен шампион!, на испански език. Той се обърна и усмихна, стана му приятно.

    Отворих униформата, Лео видя екипа на Аржентина, дадох му маркер и я подписа, както бе на мен."

Охраната обаче се намесва за секунди и дърпа Меси далеч от колумбиеца, който е отведен в помещенията на гардовете.

Те докладват "инцидента" на ръководството и Саламанка е уведомен след няколко часа, че контрактът му е прекратен.

"Струваше си, невероятно е", разказва Кристиан пред аржентинския в. "Ла Насион". Не му пука за работата, явно не е била толкова решаваща за прехраната му.

Но има автограф от идола си.

Дир.бг